Partnereink

ALLTEST Műszerfejlesztő és Szolgáltató Kft.

Cégünk két magánszemély által 2015-ben alapított Spin-off mikrovállalkozás. Célja több eszköz és építőipari mérőműszer kifejlesztése okostelefonos applikáció alkalmazásával. A cég tőkéje 3 millió HUF (10.000EUR). Terveink szerint a cég Kft-vé alakul át és a kifejlesztett termékeit gyártja és forgalmazza.

A 2017-ben elnyert GINOP2.1.7.-15-2016-00179 projekt keretében a Magyar Kormány és az Unió támogatásával lehetővé vált számukra a „SMART-BC - Okostelefonra fejlesztett dinamikus tömörség- és teherbírás mérés kutatása és prototípus kifejlesztése” projekt megvalósítása.

A fejlesztés alatt álló prototípus SMART-BC (SP-LFWD) világújdonság az építőiparban. Egyetlen műszer több korábbi különböző műszert helyettesít egy új elmélet és új méréséi módszer alkalmazásával, kiváltva a korábbi környezetszennyező, izotópos mérést. Egyetlen okostelefonos műszerrel így 12 fontos geotechnikai paraméter határozható meg, mely jelentős információt jelent a Kivitelezőnek, Mérnöknek.

Számos más SMART-műszer és eszköz kialakítását tervezzük, mely a XXI századi ITC technológia dinamikus terjedésével megvalósítható.

 

CSL Plasma Debrecen

A CSL Limited egy globális bio-gyógyszeripari cég, amely elhivatottan tevékenykedik olyan bioterápiák kifejlesztésén, gyártásán és forgalmazásán, ami számos betegség megelőzésére, kezelésére szolgál. Anyacégünk központja Melbourne-ben, Ausztráliában van. A CSL legnagyobb központjai Ausztráliában, az USA-ban, Németországban és Svájcban vannak. A cég több mint 17,000 dolgozóval van jelen 30 országban. A CSL cégcsoporton belül a CSL Behring végzi a gyógyszergyártást, míg a CSL Plasma kizárólag plazmagyűjtéssel foglalkozik a CSL Behring számára. A CSL Plasma feladata a felhasználásra kész plazmafehérjék szállítása a CSL Behring számára, felelőssége kiterjed a minőségbiztosításra valamint a donorok, a betegek és az alkalmazottak biztonságára is. A cég több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a plazmaprotein bioterápiák és a vakcinák kifejlesztésében. Életmentő készítményei olyan betegségek kezeléséhez nyújtanak segítséget, mint a vérzékenység vagy a veleszületett immunhiány, de intenzív terápia során felhasznált termékek is rendelkezésre állnak például égési sérültek számára.

Magyarországi jelenlét

A CSL Behring és a CSL Plasma is képviselteti magát Magyarországon, előbbi 8, míg utóbbi több, mint 60 fővel. A CSL Plasma összesen 6.000 alkalmazottat alkalmaz az USA-ban és Németországban. A CSL Plasma több, mint 140 Plazmacentrumot üzemeltet a világban. Két központi laboratórium látja el a minták vizsgálatát a lehető legmagasabb szakmai és minőségügyi követelmények szerint (Knoxville,TN, USA és Göttingen, Németország). Három plazma logisztikai centrumot is üzemeltet a cég (Indianapolis, IN; Houston, TX; Schwalmstadt, Németország), ahol az összegyűjtött plazma tárolása zajlik.

A CSL Plasma Magyarországon Miskolcon, Nyíregyházán és Debrecenben üzemeltet plazmaferezis állomást egészségügyi szakdolgozók, orvosok és minőségügyi személyzet alkalmazásával.

Időpontfoglalás, ingyenesen hívható zöld szám: 06-80-630-153

Nyitva tartás:
Hétfő, szerda, péntek: 08:00-16:00
Kedd és csütörtök: 10:00-18:00

 • Cím: 4029 Debrecen, Csapó u. 42. I. emelet
 • E-Mail: debrecen@cslplasma.com
 • Honlap: http://plazmadonor.hu
 • http://www.cslplasma.hu/kezdolap/plazmakozpont
 • www.facebook.com/debrecenplazmacsl

 

Deloitte Magyarország

A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, tanácsadási valamint adó-tanácsadási, vállalati kockázati és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, a Deloitte Legal Szarvas, Erdős és Társai Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. A Deloitte több mint 150 országban jelen lévő hálózatán keresztül mintegy 200 000 szakértőnk segíti ügyfeleinket abban, hogy megfeleljenek az előttük álló üzleti kihívásoknak.

Magyarországi székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/C.

 

Duna House - Franchise Partner – DeHome Ingatlan Kft.

2014. év elején nyílt meg színvonalas ingatlanközvetítő irodánk a Cívisváros szívében található, karnyújtásnyira a Fórum bevásárlóközponttól, a Csapó utca 42. szám alatt lévő Főnix Inkubátorház földszintjén, amely gyalogosan, tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt könnyedén megközelíthető.

Szolgáltatásaink, melyeket a piac igényeihez szabva kínálunk:

 • Ingatlanközvetítés
 • Hitelközvetítés, tanácsadás
 • Energetikai tanúsítvány készítés
 • Ingatlanjogi tanácsadás
 • Ingatlan értékbecslés

Napjainkig számos megbízónknak segítettünk értékesíteni ingatlanát, valamint megannyi vevőnek találtuk meg álmai otthonát. Széles körű, egyre bővülő kínálatunkból profi segítséggel Ön is kényelmesen kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő ingatlant.

Amennyiben szeretne mindent egy helyen hatékonyan és egyszerűen intézni, ezzel pénzt, időt, energiát megtakarítani, akkor bízza ránk magát, mert:

Minden élethelyzetre van megfelelő ingatlanunk!”

 • ​Iroda: 4029 Debrecen, Csapó u. 42.
 • Telefon: +36-52-789-505
 • Fax: +36-52-799-371
 • E-mail: csapo42@dh.hu
 • Honlap: www.dh.hu

 

EU PHARMA GYÓGYSZERKERESKEDELMI KFT.

 • Telephely: 4029 Debrecen, Csapó u. 42.
 • Központi Iroda: 1062 Budapest, Veres Pálné u.4-6.
 • Telefon: +36/1/275-8965
 • Honlap: www.eupharmaltd.com
 • E-mail: office@eupharmaltd.com

 

Int-Solution Kft.

Cégünk Intelligens HR megoldásokat kínál partnereink és leendő partnereink részére egyaránt. HR portfóliónk alatt az alábbi szolgáltatásainkból áll: munkaerő közvetítés, munkaerő kölcsönzés, outsourcing, komplex HR megoldások, coaching és vállalati tréningek. Csapatunk nap mint nap igyekszik legjobb tudásával megfelelni partnereink eltérő igényeinek, annak érdekében, hogy prémium kategóriás szolgáltatást biztosítsunk a számukra. Erősségeink a gyorsaság, minőség és magas fokú szakmai hozzáértés.
http://www.intsolution.hu/

 

Bimco Hungary Kft.

A Bimco Hungary Kft. egy magyarországi multidiszciplináris mérnöki tervező és fejlesztő vállalat.

A cég 2013-ban alakult, szakmai területükön a legtapasztaltabbak közé tartozó építészek, tervezőmérnökök és BIM (Building Information Model - Épület Információs Modell) fejlesztők együttműködéseként. Cégünk az integrált épület tervezésben látja a megoldást napjaink legkülönfélébb elvárásainak teljesüléséhez. A BIM nem csupán ezen építészeti projektek megvalósításához kíváló eszköz, hanem támogatási és üzemeltetési lehetőségeket biztosít az épületek teljes életciklusa során. Fő célunk, hogy Európa vezető számítógépes épület üzemeltetési (Computer-Aided Facility Management, CAFM) megoldásainak szolgáltatója, támogatója és tanácsadója legyünk.

 

Magyar Könyvvizsgáló Kamara Oktatási Központ Kft. 

 

NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.

NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (rövid nevén NISZ Zrt.) jogelődei révén fél évszázados múltra tekint vissza. Elődei, az 1964-ben alapított Konjunktúra- és Piackutató Intézet (KOPINT) és az 1968-ban létrehozott Datorg Külkereskedelmi Adatfeldolgozó és Szervező Rt., melyeknek összevonásával 1987-ben jött létre a KOPINT-DATORG  Konjunktúra-, Piackutató és Informatikai Intézet. 2005 júliusától a társaság egyedüli tulajdonosa a magyar állam lett, azóta „zártkörűen működő” részvénytársaságként működik. 2007 óta a vállalat fő tevékenysége teljes körű infokommunikációs szolgáltatások nyújtása.

2008-ban a tulajdonosi jogokat a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vette át, a társaság neve 2011-től NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.. Legnagyobb megrendelői államigazgatási szervek és országos hatáskörű intézmények, de gazdálkodó szervezetek, vállalkozások és magánszemélyek is igénybe veszik egyes szolgáltatásait. A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. stratégiai céljai között első helyen a kormányzati infrastruktúra működtetése, e-közigazgatási megoldások támogatása, valamint kormányzati szintű alap és emelt szintű informatikai szolgáltatások állnak. A vállalat tevékenységével az európai integrációba szervesen beépülő, hazai közszféra előtt álló, innovációs kihívásoknak kíván magas színvonalon eleget tenni. A kormányzati infokommunikációs szolgáltatások színvonalának folyamatos emelése mellett, a vállalat fontos célkitűzése, hogy elősegítse a felhasználók  hozzáférését a korszerű infokommunikációs megoldásokhoz, ezáltal hozzájárulva hazánk versenyképességének növeléséhez.

A szolgáltatások kiterjesztésének érdekében NISZ Zrt. 2012-ben felvásárolta a Pro-M Zrt.-t, majd 2013-ban az IdomSoft Zrt.-t.

 • Cím: H-1081 Budapest, Csokonai u. 3.
 • Postacím: 1389 Budapest, Pf.: 133.
 • Telefon: +36/1/459-4200
 • Fax: +36/1/303-1000
 • E-mail: info@nisz.hu
 • Honlap: www.nisz.hu

 

OTIS Felvonó Kft.

Az Otis a világ legnagyobb felvonó-, mozgólépcső- és mozgójárda gyártó vállalata. A magyar OTIS Felvonó Kft. az amerikai OTIS Elevator Company hazai leányvállalata. 

Építészek, fővállalkozók, beruházók és tulajdonosok számára az Otis a vezető felvonós vállalat. Noha felvonókat, mozgólépcsőket, mozgójárdákat és egyéb berendezéseket értékesítünk, a fő tevékenységünk a problémamegoldás. Legyen szó akár Magyarország legmagasabb épületének bonyolult felvonórendszeréről, akár egy kétszintes családi ház liftjéről, arra törekszünk, hogy a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb megoldást nyújtsuk megrendelőinknek.

Az Otis-ról röviden:

Alkalmazottak: Hozzávetőleg 62,000 alkalmazottunk van, ebből 53000 az USA-n kívül.
Árbevétel: 2011-ben 12,4 milliárd dollár volt, melynek 83%-a az az USA-n kívüli tevékenységből származik.
Szerelés: Több mint 2,5 millió Otis felvonót és mozgólépcsőt telepítettünk világszerte.
Karbantartás: 1,8 millió felvonót és mozgólépcsőt tartunk karban.
Országok: Szolgáltatásainkat, termékeinket több mint 200 országban kínáljuk.
Gyártás: Gyáraink vannak Európában, Ázsiában és az Amerikai kontinensen.
Fejlesztő- és tesztközpontok: Fejlesztő központjaink vannak Csehországban, Franciaországban, Japánban, Kínában, Koreában, Németországban, Spanyolországban És az USÁ-ban találhatók. Legmagasabb teszttornyaink Japánban, Shibayama városában (154 méter) és az USÁ-ban, Bristolban (117 méter) állnak.

 

OTP Travel - Silver Utazási Iroda 

Teljes körű idegenforgalmi szolgáltatás, kiállítás és rendezvényszervezés.

 

Pedagógusok Szakszervezete (PSZ)

A PSZ mintegy negyvenezer fős tagságával Magyarország legnagyobb ágazati szakszervezete, a közoktatás egyetlen reprezentatív érdekvédelmi képviselete.

A PSZ Hajdú-Bihar Megyei Szervezete biztosítja tagjai számára:

 • tekintet nélkül a fenntartóra, hatékony érdekvédelmet és érdekképviseletet,
 • ingyenes jogsegélyszolgálatot és munkajogi segítséget,
 • váratlan élethelyzetben rendkívüli segélyt,
 • minden aktív tagjának alanyi jogon díjmentes csoportos élet – és balesetbiztosítást,
 • PSZ flottával, kedvezményes mobiltelefont- és IN- előfizetést,
 • kedvezményes családi üdülési lehetőséget üdülőinkben Balatonszemesen, Bükkszéken és Galyatetőn,
 • szervezett kulturális- és kirándulási programokat,
 • folyamatos tájékoztatást a közoktatás és a szakszervezeti élet fontos eseményeiről, aktuális kérdéseiről, törvények, jogszabályok változásairól.

 

 • Iroda: 4029 Debrecen, Csapó u. 42. II/8
 • Postacím: 4001 Debrecen, Pf.: 100
 • Tel.: 52/533-296, Fax: 52/533-298
 • E-mail: pszhbmb@gmail.com
 • Honlap: www.pedagogusok.hu
 • Folyóirat: Pedagógusok Lapja

 

PROFEKTA Tanácsadó Kft.  – Szabó-Csécsi Anikó pályázati szaktanácsadó

A PROFEKTA Tanácsadó Kft. és partnervállalkozásainak fő profilja a pályázatírás, és a pályázatok megvalósításához kapcsolódó teljes körű projektmenedzsment szolgáltatás.  Cégünk 2010. év óta több mint 3 milliárd Ft értékben nyert ügyfelei számára vissza nem térítendő európai uniós támogatást. Szakértőink fő működési területe az Észak-Alföldi és a Közép-Magyarországi Régió. Kiegészítő tanácsadási szolgáltatásaink: közbeszerzési tanácsadás, esélyegyenlőségi és humánpolitikai tanácsadás, pályázatokhoz kapcsolódó nyilvánossági- és kommunikációs tanácsadás, valamint hitelkérelmek készítése.

 

MandoVentures Kft.

A MandoVentures cégcsoport 3 fő területen végzi tevékenységét.

A MandoFinance könyvelési, bérszámfejtési és adózással kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt hazai és nemzetközi ügyfelei részére, míg a MandoPeak nemzetközi üzletfejlesztési tanácsadással segíti a hazai kis és közepes méretű vállalkozásokat. A MandoCapital inkubátor cégként támogatja az induló és növekedési fázisban lévő vállalkozások piaci és üzleti fejlesztési tevékenységét; elsősorban a közép-kelet-európai régióban, előkészítve őket a nemzetközi piaci környezethez és a kockázatitőke-befektetőkhöz való társuláshoz.

 • Székhely: 1112 Budapest, Háromszék utca 37.
 • Telephely: 4029 Debrecen, Csapó utca 42./A épület III. emelet I-II.
 • Honlap: http://mandoventures.com/
 • E-mail cím: hello@mandoventures.com


InnovITech Kft.

Az InnovITech Kft. 2011-es megalakulása óta jelentős pénzügyi, telekommunikációs, ipari, kutatásfejlesztési tapasztalatra és referenciákra tett szert, amelyeket az alábbiak szerint összegezhetünk:

 • Banki és biztosítói fejlesztések: DWH, Big Data, BI, faktoring, főkönyv, ügyfélszolgálati alkalmazások, ügyfél- és számlakezelés, befektetések kezelése, backend alkalmazások refaktorálása.
 • Telekommunikáció: „VoD” - Média tartalomkezelés, számlázó és ügyfélnyilvántartó rendszer, ügyfél- és szerződéskezelés, ügyfélszolgálat, webáruház.
 • Ipar: MÁV rendkívüli eseményeket kezelő rendszer, MVM ügyviteli rendszer.
 • Állami szektor: HUGO, EKÁER, Elektronikus Mobilparkolási Rendszer: fejlesztésekben való részvétel.
 • Kutatásfejlesztés: CTA – „CML Treatment Assistant” – Elektronikus Kezeléskövetési Asszisztens, JDSA – „Java Decision Structure Analyser” – forráskód döntésstruktúra elemző, fejlesztési-tervezési keretrendszerek kialakítása, GenomeAtlas – egy adott faj genomjának sejttípus-specifikus háromdimenziós szerkezetének ábrázolása, strukturálatlan adathalmazok elemzésével kapcsolatos Big Data megoldások kialakítása.
 

Főbb megrendelők: OTP Mobil Kft., FHB Bank Zrt., Takarékinfo Zrt., Allianz Hungária Zrt., Magnet Bank Zrt., Magyar Telekom Nyrt., Földművelésügyi Minisztérium.

Szolgáltatásaink: egyedi alkalmazásfejlesztés, tanácsadás, minőségbiztosítás, IT projekt audit, oktatás, kutatásfejlesztés, erőforrás kihelyezés, hardver és szoftver beszerzés.

Munkatársaink célirányos diplomával rendelkező, magasan képzett szakemberek: programozók, programtervező matematikusok, matematikusok, mérnökök, informatikusok.

 

Dr. Máriás Julianna ügyvéd

2004. óta dolgozom jogászként, ingatlanjogra, pénzügyi jogra és társasági jogra specializálódott jogász vagyok. A Miskolci Egyetemen végeztem 2004-ben. Ügyvédjelöltként a Dobrossy és Társa Ügyvédi Iroda csapatát erősítettem, majd egy pénzügyi vállalkozásnál a cég jogtanácsosaként tevékenykedtem. Önálló ügyvédi irodámat a szükséges tapasztalat megszerzését követően indítottam el 2017-ben.

Jelenleg az iroda fő profilja ingatlan ügyletek teljes körű jogi képviselete (ingatlan adásvételek, társasház alapítások, termőföld ügyletek, építési vállalkozási szerződések, stb.), gazdasági társaságok képviselete (szerződések írása, munkajogi képviselet, peres képviselet, kintlévőség kezelés, stb.) valamint a polgári jog területén felmerülő egyéb ügyletekben való jogi segítség biztosítása. Nőként igen nagy sikereket érek el a családjogi problémák kezelésében, három gyermekes anyaként misszióm a gyermekek érdekeit szem előtt tartó, a feleket megnyugtató szerepvállalás a válóperek és egyéb családjogi ügyek területén.  

Irodám teljes körű, gyors, precíz és professzionális módon látja el az ügyfelek jogi problémáinak a kezelését. 

Elérhetőségeim: 

 • Dr. Máriás Julianna ügyvéd
 • 4029 Debrecen,
 • Csapó u. 42., 3/5.
 • 06-30-4661720 
 • drmariasj@gmail.com 


4D Anatomy Hungary Kft.

 • Székhely: 8230 Balatonfüred, Garay János utca 35.      


Grape Solutions Zrt.

A Grape 2006 óta fejleszt magyarországi és nemzetközi ügyfelei számára egyedi üzleti alkalmazásokat. Több mint 10 éves pályafutásunk során sokféle iparág nagyon sokszínű IT fejlesztési igényére adtunk értékes és megbízható választ. Tapasztalatunk az adminisztrációs és e-commerce portálok kialakításától kezdve, mobil és chat alkalmazások építésén keresztül a speciális banki alrendszerek fejlesztéséig terjed. Küldetésünk, hogy széleskörű és kimagasló minőségű technológiai megoldásokkal segítsük ügyfeleinket az üzleti digitalizációban, és az ezzel együtt járó transzformációs folyamatokban.

Cégünk jelenleg több mint 100 szakembert foglalkoztat, akik több éves releváns tapasztalattal, számos szakmai és projekt management minősítéssel rendelkeznek (350+ MCP vizsga, 2 ITIL vizsga, 2 SUN Developer vizsga, 6 SiteCore Developer vizsga). Tudásukra támaszkodva alkalmazásfejlesztési, technológiai tanácsadási és oktatási feladatokat is ellátunk. A támogatás területén többféle konstrukcióban – úgy mint általános óradíj alapú, SLA alapú vagy hotline support – állunk ügyfeleink rendelkezésére, szolgáltatásainkat szigorú vállalásokkal erősítjük a reagálási idők és a végrehajtási normák vonatkozásában.

Kompetenciáink, gyakorlatunk, hazai és külföldi referenciáink, valamint a kiélezett piaci versenyben szerzett tapasztalatunk teszi lehetővé számunkra, hogy ne csak a legmagasabb minőségi fokon, hanem egyúttal versenyképes árakon is végezzük munkánkat.

 • 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28.
 • Tel: +36 (1) 880-9200 / Fax: +36 (1) 880-9201
 • Web: www.grape.hu / E-mail: info@grape.hu
 

Brightly Kommunikációs Ügynökség Kft.

 

Dr. Nagy Judit Ügyvédi Iroda

 

E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft.

 • Székhely: 9027 Győr, Kandó Kálmán utca 11-13.
 • Telephely: 4029 Debrecen, Csapó utca 40., 42.
 • Telefon: +36 52 512 400
 • Honlap: www.eon-hungaria.com
 • E-mail: info@eon.hu

 

Dr. Vámosi és Társa Tanácsadó Szolgáltató Kft.

 

KURZUS Tanfolyamszervező Bt.

 • Székhely: 6725 Szeged, Bécsi körút 6. 1. em. 7.
 • Telefon: +36 (30) 978 5489
 • Honlap: https://www.lakberendezoiskola.hu/, https://www.ovodai-dajka.hu/
 • E-mail: info@lakberendezoiskola.hu

 

Kiadó iroda, üzlethelyiség, raktár és terem az épületben

50 fős Debrecen terem (II. emelet)
18-20 fős tárgyalóterem (III. emelet)
Főépületben III. emeleti 42,71 és 27,63 m² alapterületű, egymás mellett lévő irodák
Főépület udvarán 60 m² alapterületű helyiség
Főépületben III. emeleti 42,71 és 27,63 m2alapterületű egymás mellett lévő összenyitható irodák, valamint utcafrontra néző 81,84 m2-es helyiség, illetve egy 25m2-es alapterületű földszinti iroda
Az új épület I. emeletén 55,88 m2 és két 26,99 m2 hasznos alapterületű iroda