Bemutatkozás

A Debrecen, Csapó utca 40-42. szám alatti belvárosi ingatlancsoport épületeiben cca. 4.000 m2 alapterületen új és felújított iroda-, üzlethelyiség, raktár, irattár, labor, bemutatóterem, továbbá egyéb helyiségek vehetők igénybe, bérlői igényeknek megfelelő rugalmas térkialakítással. A létesítmény rendelkezik belső udvarral és kerttel.

A 6 szintes főépület (Debrecen, Csapó u. 42.) szintenként cca. 520-590 m2 közötti területet biztosít, mely akár több külön bejáratú bérleménnyé is osztható. Az 5 szintes új épület (Debrecen, Csapó u. 40.) szintenként cca. 300 m2 területtel rendelkezik, melyek igény szerint válaszfalazható. Nemzetközi szolgáltató központok és hazai kis- és középvállalkozások számára rendkívül ideális munkakörnyezet mindkét épületünk.

A FŐNIX Inkubátorház és Üzleti Központ Debrecen belvárosának legdinamikusabban fejlődő csomópontjában, frekventált üzleti környezetében, jól megközelíthető helyen, a FÓRUM bevásárló- és szórakoztató központ közvetlen közelében található, így a kedvező bérleti feltételekhez kiemelten jó infrastruktúra társul. Az épületeink 100-200 méteres körzetében színvonalas éttermek, kávézók, exkluzív üzletek, bankok, ATM, mobilszolgáltatók, különböző hivatalok, posta, fodrászat, kozmetika, fitness stúdiók, orvosi rendelők, gyógyszertár és több középiskola is található. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a létesítmény autóval és tömegközlekedési eszközökkel, illetve gyalogosan is könnyen megközelíthető, hiszen az épülettel szemben trolibusz és autóbuszmegálló található, illetve a legközelebbi villamosmegálló, az Új Városháza és a Főtér is néhány perc sétával elérhető.

Fotógaléria

Kiadó iroda, üzlethelyiség, raktár és terem az épületben

50 fős Debrecen terem (II. emelet)
18-20 fős tárgyalóterem (III. emelet)
Főépületben III. emeleti 42,71 és 27,63 m² alapterületű, egymás mellett lévő irodák
Főépület udvarán 60 m² alapterületű helyiség
Főépületben III. emeleti 42,71 és 27,63 m2alapterületű egymás mellett lévő összenyitható irodák, valamint utcafrontra néző 81,84 m2-es helyiség, illetve egy 25m2-es alapterületű földszinti iroda
Az új épület I. emeletén 55,88 m2 és két 26,99 m2 hasznos alapterületű iroda